تاریخ انتشار: جمعه 1402/01/11 - 14:00
کد خبر: 465670

کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟/ استان‌های بدون شکایت را بشناسید

کدام استان‌ها بیشترین میزان سفر و اقامت نوروزی را ثبت کردند؟/ استان‌های بدون شکایت را بشناسید

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور، اسامی استان‌ها بر مبنای بیشترین و کمترین میزان سفر، اقامت رسمی و تصادفات جاده‌ای در تعطیلات نوروزی را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، سید مصطفی فاطمی روز جمعه - ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ - در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و دبیران ستاد اجرایی خدمات سفر استان‌ها به صورت ویدئوکنفرانس در سالن خلیج‌فارس معاونت گردشگری برگزار شد، به افزایش حجم سفرها و خدمات‌دهی به مسافران در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: بیشترین میزان سفرها به استان‌های مازندران، گیلان، هرمزگان، خراسان رضوی، فارس، خوزستان، بوشهر، اصفهان، آذربایجان شرقی بوده است. همچنین بیشترین اقامت رسمی به ترتیب در استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان، گیلان، مازندران، فارس، اصفهان و آذربایجان شرقی بوده است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: استان‌های آذربایجان شرقی، گیلان، گلستان و خراسان شمالی بیشترین رشد اقامت‌های رسمی را نسبت به سال گذشته داشته‌اند. استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، قم و یزد نیز کمترین تصادفات جاده‌ای را داشته‌اند.

وی افزود: کم‌ترین رشد تصادفات جاده‌ای به استان‌های خراسان‌ جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، یزد، البرز و زنجان اختصاص داشته است. استان‌های ایلام، چهار محال و بختیاری و منطقه آزاد چابهار نیز بدون شکایت بوده‌اند.

فاطمی گفت: عمدتا نیمه دوم نوروز به‌ عنوان طبیعت‌گردی شناخته می‌شود و با توجه به اینکه در این روزها حضور مردم در طبیعت بیشتر است رعایت برخی نکات و اطلاع‌رسانی درباره آنها ضروری است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی بر رعایت اصولی مانند حفظ محیط زیست، آسیب نرساندن به درختان، دست نزدن به حیوانات، عدم ریختن زباله در طبیعت، روشن نکردن آتش، توجه به فرهنگ جامعه محلی و انتفاع آنها، استقرار محل‌هایی برای تامین مواد خوراکی مسافران در روز سیزده به در، رعایت حجاب به خصوص در ‌محیط‌های روستایی، حفظ ایمنی و بهداشت شخصی، توجه به گزش حیوانات، حفاظت از میراث‌فرهنگی، توجه و احترام به معلولان و سالمندان، مراقبت از کودکان، مدیریت ترافیک برگشت مسافران همچنین فرهنگ‌سازی برای رفتن به سیزده بدر بعد از افطار تاکید کرد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به بارش برف و بارندگی در برخی استان‌ها، ادامه داد: با توجه به تغییر چشمگیر وضعیت آب و هوایی از بهار به زمستان باید نکات و تدابیر لازم برای اسکان اضطراری، مدیریت کمپ‌های کویری، نوروزگاه‌ها و مراکز موقت انجام‌گیرد، همچنین این تغییرات جوی به مسافران تاکید شود.

وی با اشاره به اینکه امسال توزیع زمانی و مکانی سفر نسبت به سال گذشته بهتر بوده است، ادامه داد: سفرها از نیمه شعبان آغاز شد و به محض جمع‌بندی ستاد سفر نوروز ۱۴۰۲ تعطیلات بعدی را در شب‌های قدر، عید سعیدفطر، شهادت امام سجاد (ع) و ۱۵ و ۱۶ خرداد خواهیم داشت.

فاطمی تصریح کرد: حجم تعطیلات در بهار امسال افزایش پیدا کرده و قابلیت سفرها نیز بیشتر خواهد شد. با توجه به تاکید وزیر میراث فرهنگی جلسات ستاد پیش از هر تعطیلات به‌منظور برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برگزار خواهد شد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه امسال آمار رسمی با درنظر گرفتن پارامترهایی مانند میزان ترددهای جاده‌ای، ریلی، هوایی، مصرف سوخت و ماندگاری تلفن همراه در استان، دقیق‌تر از سال‌های گذشته سنجیده شده است، افزود: آمار سفرها از شانزدهم در سامانه ثبت شده و هیچ سالی آمار تا این اندازه به واقعیت نزدیک‌ نبوده است.

در این جلسه پس از گزارش استان‌های اردبیل، کردستان، اصفهان، فارس، همدان، سمنان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، تهران و خراسان جنوبی، فاطمی به‌صورت موردی وضعیت هر یک را مورد بررسی قرار گرفت و بر نکات لازم مربوط به تصادفات جاده‌ای، مدیریت ترافیک، اسکان اضطراری، رسیدگی به شکایت‌ها تاکید شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top